Vi flyger till Thailand av Ingemar Pongratz

Vi flyger till Thailand av Ingemar Pongratz

Louise ombord av Ingemar Pongratz

Louise ombord av Ingemar Pongratz

Så, nu är vi äntligen på väg, vi är officiellt på semester och äntligen på väg till Thailand. Det har varit stressigt, mycket jobb och mycket olika typer av jobb så mycket att göra. Men det är ju bra att det går bra och att Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting är mycket efterfrågad.

Vi har uppdrag för flera olika Universitet och flera myndigheter så det är bra kunder, betalar i tid utan att diskutera efter att kontraktet är underskriven.

Så nu är vi på väg. Denna gång valde vi att inte resa som vi brukar göra, med Thai utan vi valde att flyga Qatar, via Doha. Framför alllt för att vi ville ta en paus på resan, en break helt enkelt. Det är som sagt långt till Thailand från Sverige så vi trodde att det skulle vara skönt.

I teorin var detta en bra idé, men inte denna gång. Planet som vi flög med var väldigt nya vilket betydde att säterna var hur hårda som helst. Men det var ett mycket trevligt flygbolag, Qatar Airways, med mycket trevlig personal. Så det var ett stort plus.

Katta och Louise i Doha i av Ingemar Pongratz

Katta och Louise i Doha i av Ingemar Pongratz

Vi mellanlandade i Doha och han med en fika. Mycket trevlig plats men stort och passkontrollen var rätt långsam. Men som sagt vi han med en fika vilket kändes bra.

Flygplatsen i Doha av Ingemar Pongratz

Flygplatsen i Doha av Ingemar Pongratz

Sen var det dags för flyget från Doha till Bangkok. Det var roligt att flyga A380, antagligen världens största flyplan. Jag har inte kollat det men i alla fall.

Även här ett nytt plan så igen väldigt hårda säten. Nu satt vi alla på kuddarna men tyvärr räckte inte det så gissa om vi var glada att komma fram till Bangkok.

Frågan är om det var värt det? Vi får se, nu vet vi så vi kommer att testa sitta-på-kudden-strategin från början på vägen hem.

Väl framme i Bangkok var det sig likt, och det var kul att se att Louise kände igen sig. Passkontrollen gick snabbt och dom är så trevliga där. Jag tror att det har att göra med att vi har Louise, men det är ju alltid bra!

Så nu är vi i alla fall framme och framme i Thailand!

Det kommer mer om det snart!

Bangkoks flygplats av Ingemar Pongratz

Bangkoks flygplats av Ingemar Pongratz

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.