Tillbaka till Verkligheten

Tillbaka till Verkligheten

Av Ingemar Pongratz

Tillbaka till verkligheten eller Sverige, och jobb som det också heter. Vi tillbringade 3 veckor i Thailand, och chocken tillbaka till Sverige och vintern var rätt brutal faktiskt.

Vinter Stockholm av Ingemar Pongratz

Vinter Stockholm av Ingemar Pongratz

 

Jämför dessa bilder med bilderna som jag postade innan så får alla se. Louise anpassade sig snabbast förstås, så fort snön kom så tog hon på sig sin overall och gick ut. Eftersom vi är speciella så bestämde Louise att hon skulle göra en snökatt och inte en snögubbe. Det blev faktiskt rätt rolig och lite snyggt att se på uppfarten…

 

 

Louise leker i snön

Louise leker i snön

Jag har börjat jobba igen, det har börjat röra på sig rejält och jag har fått flera uppdrag med ansökningar. Kul att det går bättre och bättre… Skall träffa lite Karolinska folk också, som vi träffade i Thailand.

Så det är riktigt kul. Vi börjar komma igång med det andra projektet också. Har byggt färdigt teamet så nu gäller det att gå vidare. Via ALMI har jag fått tag på riktigt bra folk. Värdigt duktiga och trevliga. Synd att jag måste vänta med att skriva vad det gäller, men det verkar som om vi har en riktig rolig projekt på gång, som kan vara värd en hel del.

Nu gäller det att hålla tempot och se till att det går framåt! Det är mycket som rör sig samtidigt så det gäller att hålla igång på flera fronter. Men det skall nog gå bra.

 

Det kommer mer så att säga….

Louise och Moa

Louise och Moa

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.