Tillbaka i Bangkok av Ingemar Pongratz

Tillbaka i Bangkok av Ingemar Pongratz.

Det var ett tag sedan. Det har varit mycket på jobbet så jag har inte hunnit med detta.

Bangkok from Anantara Rajpresong av Ingemar Pongratz

Bangkok from Anantara Rajpresong av Ingemar Pongratz

Men nu är det dags. Sista delen av vår Thailandsresa denna gång. Vi har varit i Bangkok, då bodde vi på The Bangkok Peninsula, sen åkte vi till Hua Hin och till Tao Takiab och nu är vi tillbaka i Bangkok.

Vi skall göra en del uppsamlings shopping, saker som vi har glömt och vi har kommit fram till vi behöver, och sen skall vi passa på och köpa lite julklappar till familjen och förstås till Louise också.

Denna gång bor vi närmare Centrum på ett lägenhetshotell som heter Anantara Rajprasong. Väldigt nära centrum och väldigt nära Bangkoks Skytrain som är ett bra sätt att ta sig runt i Bangkok. Taxi funkar men det är lite obehaglig trafik och inga säkerhetsbälten så vi föredrar att ta oss runt med Skytrain.

Louise Anantara Bangkok av Ingemar Pongratz

Louise Anantara Bangkok av Ingemar Pongratz

Hotellet är väldigt trevlig och har en superbra fik som vi genast gjorde till vår. Riktigt bra frukost men träningslokalen är inte så bra. Den finns men maskinerna är inte så bra. Poolen är häftigt men ligger i skugga så övattnet är lite kallt. Det finns ett vattenfall som är rätt kul. Inga barn som Louise kan leka med, det var lite trist men helt OK.

Vi har en riktigt fin utsikt över Lumpini Park (som vi skall besöka, mer om det sen) och området är väldigt lugnt och nära flera trevliga restauranger.

Poolen på Anantara Rajprasong av Ingemar Pongratz

Poolen på Anantara Rajprasong av Ingemar Pongratz

Så helt OK som alternativ. Egentligen ville jag bo på Princess Pathumwan men Katta ville inte denna gång utan hon ville testa nåt nytt och detta var helt OK.

Detta med att dela upp resan i flera delar var annars helt OK, men det var kanske ett hotell för mycket. Vi liksom skulle snart byta hela tiden. Det var riktigt skönt att vara 7 dagar på Hilton. Jag tyckte att det var toppen och jag gillade hotellet riktigt bra.

 

Men nu är i Bangkok, sista anhalten innan vi denna Thailandsresa tar slut

Utsikt av Ingemar Pongratz

Utsikt av Ingemar Pongratz

Handukarna av Ingemar Pongratz

Handukarna av Ingemar Pongratz

 

 

 

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.