Sommarlov av Ingemar Pongratz

Sommarlov av Ingemar Pongratz

Barnen i Blå grupp av Ingemar Pongratz

Barnen i Blå grupp av Ingemar Pongratz

Så nu är det sommarlov! Skolavslutning har varit och Louise är nu officiellt på sin första sommarlov!

Louise har varit hemma nu i några dagar eftersom hennes kompisar från skolan inte är på fritis och Louise vill a igen sig. Det har varit verkligen ansträngande som Louise säger…

Louise och Jonna av Ingemar Pongratz

Louise och Jonna av Ingemar Pongratz

Jaja, vi får väl se…

Louise har varit rätt nöjd över att vara hemma men börjar sakna sina kompisar, så vi får kolla om vi kan bjuda några av dom hemma till Louise så att hon kan leka lite med sina kompisar….

Men men så kan det gå.

Lustigt, nu börjar komma alla inlägg på Social Media som klagar på att barn klär upp sig till avslutning, och hur märkligt det är och bla bla bla…

Louise´s skolfröken av Ingemar Pongratz

Louise´s skolfröken av Ingemar Pongratz

Jag blir så trött på det. Kan inte folk bara ta och ge sig? Fram för allt varför inte bara behålla sina åsikter för sig själva istället för att alltid kritisera andra?

Louise till exempel har verkligen sett fram emot sin skolavslutning och ville göra sig fin för det. På vilket sätt stör det dom som inte vill klä upp sig? Löjligt.

Ja ja, folk har väl inget att ägna sig åt antagligen, så dom måste irritera sig över nåt…

Men som sagt nu är det sommar!

Blå Grupp av Ingemar Pongratz

Blå Grupp av Ingemar Pongratz

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.