Saker att Göra i Stockholm!

Saker att Göra i Stockholm!

Av Ingemar Pongratz

Naturhistoriska av Ingemar Pongratz

Naturhistoriska av Ingemar Pongratz

Det finns saker att göra i Stockholm, som Louise och jag tycker om. En av dom är att gå på Museum. Louise favorit museum har varit Naturhistoriska, framför allt dinosaurie utställningen. Tyvärr har den stängt för ombyggnad men en lördag bestämde vi att Louise och jag skulle ta en tur och besöka museet och se hur den ser ut.

Louise och minihästar av Ingemar Pongratz

Louise och minihästar av Ingemar Pongratz

Dagen började rätt bra, det var riktig bra väder, lite snö men soligt. Så vi gick och Louise fick gå före. Hon är fortfarande arg för att Dinosaurie utställningen var stängd men vi gick runt i alla fall. Vi tittade på elefanterna, hästarna, människorna från förr och annat.

Louise reservfavorit (förutom elefanterna eftersom hon kan rida på dom) är annars hästarna som vi tog kort på.

 

Annars var det roligt att åka kana på valen och så tittade på isbjörnarna och valrossen och massa annat. Så på det stora hela var det en lyckad eftermiddag.

Slide3

Jag ville övertyga Louise att vi skulle gå på Cosmonova men det ville hon inte. Men jag skall göra ett nytt försök och titta på dinosaurie filmen. Den skall vara lite läskig men hon är så intresserad så det kanske går bra.

Vi får testa en annan gång…

Det är hur som helst kul att Louise tycker att det roligt men lite kunskap och att hon fortfarande tycker att det är roligt att göra saker med mig, nu när killar i allmänhet är botten (jag skall påminna henne om det om några år…)

En välkommen alternativ till Horizon 2020…

Men våren kommer snart, mer om det snart.

 

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.