Relaxing at the Hilton by Ingemar Pongratz

Relaxing at the Hilton by Ingemar Pongratz

Vi tillbringade några dagar utanför Hua Hin, och tog en trip till Kao Takiab, jag har skrivit om det tidigare, men nu är vi tillbaka i själva Hua Hin. Tao Takiab är trevlig men lite för lugnt och tyst. Nästa gång skall vi försöka bo på ett större hotel men annars tycker jag bättre om Hua Hin.

Hua Hin Hilton Pool Area by Ingemar Pongratz

Hua Hin Hilton Pool Area by Ingemar Pongratz

Nu skall vi bo på Hilton Resort. Stort hotell i Hua Hin, men en otrolig pool-område. Louise tyckte att det var toppen direkt!

Stort och mycket att göra i vattnet. Väldigt mycket svanska barn så Louise hittade en kompis nästan direkt. Kajsa heter hon och kom från Älmhult. Dom hade riktigt kul och badade och testade alla lekar. Louise har blivit riktigt duktigt på att simma så det går riktigt bra.

Rummet tyckte jag var väldigt bra och vi hade superutsikt, både på pool området och på strand området. Så jag klagade inte. Självklart klagade Katta, och eftersom hon klagade så klagade Louise (som tyckte att rummet var för blått). Ibland blir jag så trött!

View of the beach from our room by Ingemar Pongratz

View of the beach from our room by Ingemar Pongratz

Men som sagt, jag tyckte att Hilton var riktigt bra, frukosten var riktigt god, och vi lyxade till med att inkludera Afternoon Tea och kvälls-fika. Det borde vi dock inte ha gjort, det var väl trevligt och så men inget för Louise tyvärr. Sen blev man liksom lite väl bunden av det så det kommer vi att vänta med några år tror jag.

Louise having afternoon tea by Ingemar Pongratz

Louise having afternoon tea by Ingemar Pongratz

Men Louise lyckades ändå ha trevligt, hon upptäckte nämligen rör-socker vilket var mycket godare än vanligt vitt-socker. Så hon lyckades leka med sockret och charma omgivningen.

Personalen på Hilton tyckte jag är väldigt trevlig och uppmärksam så det går inte att klaga. Under tiden hä upptäckte jag att mitt kort hade blivit kapat i Sverige. Men Amex löste det föredömligt så vi hade inga problem alls, vare sig i Thailand eller i Sverige när vi väl kom hem. Fast jag undrar fortfarande hur dom kom åt kort-uppgifterna.

Fy tusan, hoppas polisen fick tag på dom…

Annars var det riktigt bra, vi tillbringade en hel vecka på Hilton och vi kunde nog ha bott där längre. Men nästa gång kommer vi not att testa någon annan hotell. Kanske blir det Centara? Louise tyckte att den såg riktig  spännade ut från vårt rum…

Ja ja vad skall man säga…

View of the pool from our room by Ingemar Pongratz

View of the pool by Ingemar Pongratz

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.