Promenadbilder av Ingemar Pongratz

Promenadbilder av Ingemar Pongratz

Riksdagen av Ingemar Pongratz

Riksdagen av Ingemar Pongratz

Rätt stressigt just nu, jag sitter med en Horizon 2020 ansökan (SME-Instrument om nu nån är speciellt intresserad) men det gäller ibland att ta paus och rensa tankarna.

Oftast blir det en fika eller så, men jag läste nånstans att det kan vara bra att inte byta aktivitet så jag skall testa det några gånger. Horizon 2020 ansökningar är rätt komplexa och de täcker rätt så många områden så ibland är det bra att liksom byta tankebana. Men så är det med EU projekt! Det blir nog bra det med.

Utsikt mot Statshuset av Ingemar Pongratz

Utsikt mot Statshuset av Ingemar Pongratz

Jag skall ladda upp lite bilder som jag har tagit. Förra gången var det Kungsträdgården som fick bli model och det var ju inte så dåligt. Men nu kommer andra rundan som jag brukar mellan Slussen och Centralen / Sergelsplan, nämligen en promenad via Gamla Stan, genom Riskdagshuset och så.

Lite lustigt egentligen, man passar rätt så viktiga byggnader mer eller mindre på samma plats…

Utsikt från Stockholm av Ingemar Pongratz

Utsikt från Stockholm av Ingemar Pongratz

Jag har också upptäckt en rolig Google funktion, nämligen Panorama. Om jag tar flera bilder så sätter Google photos ihop det till en  panorama bild. Det kan bli rätt snyggt oftast, men man skall inte ta på allt för nära håll för då blir det lite si och så med perspektivet, men på avstånd blir det ganska fina bilder.

Så håll till godo, här kommer lite bilder från Sveriges politiska maktcentrum!

 

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.