Planeringen startar for stora semestern

Planeringen startar for stora semestern

Av Ingemar Pongratz

Solsken genom traden av Ingemar Pongratz

Solsken genom traden av Ingemar Pongratz

Sommaren är fortfarande på gång. Det är knappt augusti men vi har nu börjat på allvar att planera vår stora semester. Surprise surprise, vi skall till Thailand (igen) och till Hua Hin (igen). I år igen tänkte vi att vi tillbringar några dagar i Bangkok, vid floden för att slappa och handla innan vi tar oss till Hua Hin. Sen tillbaka till Bangkok några dagar innan vi åker hem tillbaka till Sverige.

Denna gång är dock lite speciellt eftersom jag fyller jämt i år så vi har satsat lite extra, vilket är kul. Vi flyger ner via Turkiet vi kändes spännande innan situationen i Turkiet utvecklades som den gör. Men nu är biljetten bokat och klar så det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa. Vi stannar trots allt inte i Istanbul utan vi bara mellanlandar och resar direkt vidare till Bangkok.

Vi kommer att stanna till i Hotell Shangri-La i Bangkok, vilket är lite roligt det med eftersom Louise har faktiskt bodde där när hon var i Kattas mage. Så det känns lite extra kul. Sen kommer vi att bo på Centara Hotell i Hua Hin eftersom Louise tyckte förra året att det var ett häftigt hotell och deras park är väldigt fint med alla skulpterade träd.

Men det skall bli kul, definitivt. Jag lyckades pricka in alla Horizon 2020 deadlines på ett bra sätt. Alla deadlines borde vara klara när vi reser iväg så det borde gå bra. Eventuellt kan det finnas en del nationella utlysningar men det klarar jag hoppas jag. Det gäller att ladda ner eposten så ofta det bara går så klarar vi oss.

I år har vi varit duktiga och vi har redan betalt en hel del av resan i förskott, flera hotell och själva resan är också klar. Så ekonomin är också klar och rätt OK.

Utmaningen blir Letavis projektet men det kommer att lösa sig. Mycket spännande händer där.

Så nu gäller det. Jobba som bara den och sen iväg!

Mer om detta kommer snart för de som vill följa detta

Korsbar i kungstradgarden av Ingemar Pongratz

Korsbar i kungstradgarden av Ingemar Pongratz

 

 

 

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.