Hemresa igen, tack Thailand

Hemresa igen, tack Thailand

av Ingemar Pongratz

Så då var det dags igen, dels att skriva lite igen, men också att berätta slutet. För nu var det slut med besöket i Thailand för denna gång. Det var riktigt trevlig, som vanligt så jag tycker att det är vettigt att skriva om slutet också. Jag har varit rätt upptagen med jobbet så det har tagit tid att skriva färdigt.

Men nu är vi på väg tillbaka igen. Vanligast är att vi reser med Thai, men vi fick mycket bättre priser med Qatar Airlines så vi också via Doha. Bra rutt faktiskt, inte så jobbigt och vi lyckades bryta av resan ganska exakt på mitten.

Katta och Louise på flygplasen

Katta och Louise på flygplasen

Personalen på Qatar Airlines var väldigt trevlig så det kändes bra att flyga med dom också. Kanske nästa gång tar vi och stannar i Doha, men det verkar rätt dyrt så vi får se. Så här i efterhand verkar det som om om jag och Fenix Scientific AB / Pongratz Consulting har haft ett bra år rent ekonomiskt så det är kanske en trevlig möjlighet, eller så gör vi något annat istället.

Men Thailand var trevligt, väldigt avslappnande och vi är jätte nöjda.

Det upphör aldrig att förvåna hur trevliga Thailändarna är, men så har vi ett hemligt tillgång i Louise. Hon lyckas få alla att ge oss super service, oavsett var vi är. Så på det stora hela är vi väldigt nöjda och jag känner mig väldigt utvilad.

Louise in Bankok Airport

Jag kan konstatera att min stress-faktor (mäter vi mobilen) har ått ner rejält. Det var också lyckat att resa under Oktober / November. Priserna har inte hunnit gå upp och flera hotell känns därför väldigt billiga och prisvärda. Så det kommer vi definitivt att göra igen, även om det hade varit trevligt att resa bort under jul / nyårshelgen.

Men vi är nöjda och nu väntar allvaret igen.

Back to work!

Ingemar Pongratz in Bangkok

Ingemar Pongratz in Bangkok

 

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.