Disco!

Disco!

Av Ingemar Pongratz

Så, då var det dags, det är fredag kväll och Louise skall gå på fest! Det är Disco I skolan.

Louise och Nora på dansgolvet

Louise och Nora på dansgolvet

Dom äldre barnen har planerat en hel del aktiviteter, dom har fixat dricka, godis och aktiviteter som spökrum, make-up, frisörsalong och massa annat.

Och det roligaste är förstås att det skall bli musik och dans,

Louise, Moa och Nora chillar

Louise, Moa och Nora chillar

Louise är väldigt upprymd och tycker att det skall bli spännande.  Hon har övat lite framför spegeln och tycker att hon är redo. Lite bråkigt blev det eftersom jag bestämde att jag skulle följa med och stanna där.

 

Louise tyckte att det verkade ”Supertråkigt” och att ”Alla skulle vara där utan pappa”.

Just det, eller hur!

 

Hur som helst så kom vi iväg och kom in. Vi var där först, eller i alla fall innan Moa och Nora. Så Louise häll mig i handen hela tiden (Just det, det var jag som skulle inte vara med).

 

Men sen kom Moa och Nora och det blev roligt! Dom dansade, drack läsk och gick på spökrummet. Jag fick följa med Moa och Louise och hålla dom i handen, det blev lite blev väl spännande.

Louise av Ingemar Pongratz

Louise av Ingemar Pongratz

Sen blev det dags att åka hem. Inga protester faktiskt även om det blev rätt sent…

 

Men som sagt det var roligt i alla fall.

 

Och förresten Nora’s pappa stannade också kvar hela tiden…

 

Men det var roligt!

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.