Besök på Cirkus av Ingemar Pongratz

Besök på Cirkus av Ingemar Pongratz

Vi har varit på Cirkus! Farmor och Farfar fick tag på biljetter till Cirkus Maxim som var på besök i Stockholms området så vi gick alla 6 till cirkusen,

Det var farmor och farfar, Louise, Katta och jag och så Hönis som också fick följa med och titta på.

Panorama av Cirkuselefanter av Ingemar Pongratz

Panorama av Cirkuselefanter av Ingemar Pongratz

Louise tyckte att det var väldigt spännande, vi tittade på djuren som stod utanför, det fanns många spännande djur som Elefanter, Kameler, Åsnor och massa annat. Vi tog en del kort på djuren och det var fint väder så det var en mycket bra början tyckte vi. Louise tyckte att det var spännande att se!

Louise på Cirkus av Ingemar Pongratz

Louise på Cirkus av Ingemar Pongratz

Efter det började föreställningen och det var också rätt spännande. Hönis blev liksom lite rädd sa Louise så hon fick gömma sig i Kattas (eller Farmors väska) men Louise tittade hela tiden. Det var mest Magikern som Louise tyckte var lite läskigt när han spetsade sina medhjälpare med brinnande svärd.

Men det mesta annars var väldigt kul tyckte Louise, kanske lite för lång föreställning, den tog mer än två timmar och det var väldigt obekväma, hårda säten…

Så nu har vi gjort det också. Konstigt nog tyckte Louise att Clownen Versace var väldigt rolig. Jag personligt tycker att Clowner är mest läskiga och otrevliga men det är bra att hon inte är rädd.

Men det var en lång dag och det tog nog lite mer än vi trodde för Louise var väldigt trött, men inga mardrömmar eller så.

Cirkus Panorama av Ingemar Pongratz

Cirkus Panorama av Ingemar Pongratz

 

 

 

Men det är bra att vi gjorde det, tycker jag. Louise behöver lite sådana upplevelser tycker jag. Hon är lite ovillig att testa nya saker, speciellt sånt som hon inte har gjort tidigare.

Men det tar sig

Vi får se vad som skrivs nästa gång!

 

 

 

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.