Vi lämnar Hua Hin för denna gång

Vi lämnar Hua Hin för denna gång

Av Ingemar Pongratz

Så då var det dags, nu är det dags att lämna Hua Hin. Normalt så brukar vi åka hem direkt men denna gång bestämde vi att stanna i Bangkok några dagar för att ta hand om en del uppsamlingsshopping. Så vi har 2 stycken nätter i Bangkok istället för att åka direkt hem.

Vy av poolen på Princess Pathumwan Hotel

Vy av poolen på Princess Pathumwan Hotel av Ingemar Pongratz

Det var ett lyckat beslut. Dels blev det bättre rent tidsmässigt. Vi lämnade hotellet klockan 12.00, och det tog som vanligt ca 3 timmar till Bangkok. Flyget som vi normalt tar lämnar Bangkok, tidigt, tidigt på morgonen. Men istället för att tillbringa hela dagen på flygplatsen så checkade vi in på hotellet och Katta kunde skötta sin shopping medan Louise och jag gick till hotell poolen och badade.

 

Princess Pathumwan Hotel Poolen

Princess Pathumwan Hotel Poolen

Vi bodde på Princess Pathumwan Hotell och det är verkligen ett toppen ställe.

Poolen var toppen, perfekt temperatur så Louise var riktigt nöjd. Sen testade vi deras Afternoon Tea. Det var också super även om Louise åt sig mätt på sötsaker. Choklad-glassen var inte helt super tyckte Louise, men dom hade riktigt bra vanilj-glass.

 

Louise på Siam Discovery

Louise på Siam Discovery

Andra dagen stannade vi mest Pool side, men efter det gick vi och handlade lite saker, dels till Louise och lite presenter till Louise kompisar. Sen badade vi lite mer…

Samma sak sista dagen som sen avslutades med trippen till flygplatsen…

 

Handukarna på Princess Pathumwan Hotel

Handukarna på Princess Pathumwan Hotel

Det blev riktigt bra avslutning, så det kommer vi att göra igen, nästa gång vi skall till Thailand

 

 

 

Mer om resan kommer senare

Written by

Ingemar Pongratz är forskare och EU konsult med erfarenhet från Karolinska Institutet och forskning inom receptor biologi. Ingemar Pongratz hjälper även företag att söka offentlig finansiering, till exempel från Horizon 2020, Eureka och Eureka Eurostars Här skriver Ingemar Pongratz om resor både såna som görs som semester och som görs inom jobbet