Ny resa till Thailand

Ny resa till Thailand

Av Ingemar Pongratz

Så då, nu var det dags. Vi har börjat att diskutera semester och som vanligt tyckte vi (Katta och jag) att vi borde åka till Thailand igen. Vi trivs väldigt bra där så varför ändra på ett vinnande koncept.

Louise badar av Ingemar Pongratz

Louise badar av Ingemar Pongratz

Ändring denna gång är att vi åkte till Thailand redan i mitten av Oktober, vi har åkt till Thailand tidigare över jul. Men sommaren var så himla tråkigt så det behövdes verkligen. Tänka sig att Louise bara lyckades bada en gång i Sverige, och hon som verkligen inte är nån badkruka! Det blev bara en gång tillsamans med Elma, men annars var det inte så mycket av den varan sommaren 2015.

Så hur som helst, vi kollade med Louise och hpn var överlycklig. Hon tycker också om att åka till Thailand så hon kunde inte bärga sig.

Sagt och gjort, vi bestämde att vi skulle åka veckan innan höstlovet och sen stanna över höstlovet, ca lite mer än två veckor.

 

Planeringen var lite annorlunda denna gång också, vi bestämda oss för att testa lite olika hotell både i Bangkok och i Hua Hin. Så det blev mycket letande framför datorn och på Google men det gick bra det med. Mest var det Katta som tog tag i letande och så. Vi testade att inte flyga Thai / SAS som förut, utan vi testade att flyga Qatar. Mer om det senare.

Louise av Ingemar Pongratz

Louise av Ingemar Pongratz

Men det var kul att planera, titta på alla olika hotel, rutter och tider. Det är faktiskt en del av semestern tycker jag. Så det var roligt tyckte Katta och jag. Louise tröttnade lite på det på slutet, hon ville mest bara komma iväg men så kan det vara, hon är trots allt bara 7 år….

Så till slut valde vi:

The Bangkok Peninsula,

Baan Bayan i Hua Hin,

Baan Duankaew i Hua Hin

Hilton Hua Hin

Baan Rajprason i Bankok

Vi var rätt nöjda med alla hotel men mer om det nästa gång jag skriver. Jag måste tillbaka till jobbet! Jag har en del att göra både för Pongratz Consulting och för Fenix Scientific AB!

Stockholm Collage av Ingemar Pongratz

Stockholm Collage av Ingemar Pongratz

 

 

 

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.