Hotellet i Bangkok är klart!

imgres

Hotellet i Bangkok är klart!

Det har varit en rätt stressig vecka, mycket jobb att avsluta med det går framåt! Det som är roligt är dock att det har gått framåt med vår Thailand resa också. Nu har vi valt och bokat hotellet i Bangkok.

Denna gång har vi bestämt att vi inte skall bo mitt i stan snarare skall vi satsa på att bo vid floden.

Bangkok ligger vid Chao Phraya floden, så vi planerar att göra lite andra utflykter. det finns en hel del roliga saker att göra i närheten, och framför allt så slipper vi stressen mitt i stan.

Katta har kollat på olika möjligheter och vi valde till slut ett relativt nybyggt hotell. Den heter Chatrium Hotell Riverside och på nätet ser den onekligen fin och bekväm ut.

Den har flera restauranger, och viktigaste för Louise, så har den en fin pool!!

Det var det viktigaste tycket Louise och det enda som hon tyckte att vi borde tänka på. Det blev förstås en del andra faktorer (tex pris) men jag är nöjd. Hoppas den är lika fin och häftig som det verkar på bilder. Den ligger nära flera Tempel (Gyllene Buddha Templet tex) så det kanske blir lite kultur denna gång också

Jag har laddat ner bilder från hotellets hemsida, så de är inte mina…

chatrium-suites-bangkok109169_14032611000018858363_STD

Written by

Ingemar Pongratz är forskare och EU konsult med erfarenhet från Karolinska Institutet och forskning inom receptor biologi. Ingemar Pongratz hjälper även företag att söka offentlig finansiering, till exempel från Horizon 2020, Eureka och Eureka Eurostars Här skriver Ingemar Pongratz om resor både såna som görs som semester och som görs inom jobbet