Vår i Stockholm

Vår i Stockholm

Av Ingemar Pongratz

 

Det är helt overkligt väder just nu. Och det har hållit på länge. Det började redan i mitten av februari, närmare bestämt 18 februari 2015. Det är soligt ute, hur varmt som helst och jag tar en vår promenad från Slussen, via Gamla Stan till Centralen. I detta fall var det till Nordic Light för att träffa en kund.

 

Stockholm Söder av Ingemar Pongratz

Stockholm Söder av Ingemar Pongratz

Jag har visserligen jacka på mig, men det var ju helt onödigt eftersom det värmer ordentligt i solen.

Jag tog en del bilder, och notera till exempel att det inte ligger någon is på strömmen…

Som sagt, vädret har varit väldigt bra osannolikt bra!

 

Stockholm Ström av Ingemar Pongratz

Stockholm Ström av Ingemar Pongratz

Det märks också hemma, Louise vill gå ut mer och mer, hon, vill gunga, gå till parken och andra uteaktiviteter.

När hon kommer hem från skolan är det ett fint lager jord och damm på henne av att hon har lekt ute. Så hon trivs också.

Mycket på gång på jobbet också, så det är ju kul. Jag har landat ett stort avtal, så det är kul. Hoppas att andra projekt kommer igång snart också. Det är riktigt spännande nu! Hoppas att det håller i sig!

Enda tråkiga är att hästen inte mår så bra. Hoppas att det blir bra med honom snart. Vi har varit ute hos veterinären med honom och det verkar som det inte är så farligt. Hoppas det stämmer det dom säger.

Det är hur som helst en otroligt väder!

Sergels Torg av Ingemar Pongratz

Sergels Torg av Ingemar Pongratz

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.