Fortsättning på vår besök till Skansen

Fortsättning på vår besök till Skansen

Av Ingemar Pongratz.

Utsikt mot Kaknästornet av Ingemar Pongratz

Utsikt mot Kaknästornet av Ingemar Pongratz

Som utlovat här kommer lite mer detaljer från vår årliga besök till Skansen. Efter en tråkig morgon, med regn, moln och annat tråkigt så blev vädret efter lunchen mycket mycket bättre.

Solen tittade fram och det blev riktigt trevlig att promenera runt på Skansen. Vi hann med en hel del besök till olika djur och träffade på Älgar, Vargar, Lodjur och mycket annat. Sen gick vi in till Lill-Skansen där vi fick se på kaniner och fåglar. Men då var tyvärr Louise rätt trött på allt som har med Skansen att göra så det var inte så kul efter det.

Porten till Djurgården av Ingemar Pongratz

Porten till Djurgården av Ingemar Pongratz

Louise ville mest åka hem, och det var nog lite samma sak med Elma och kanske Ivar. Ivar lyckades springa nerför backen och slå sig, trots att Lia och Staffan sa till honom att ta det försiktigt.

Men jag antar att det hör till Louise, var väl lite samma sak när hon var mindre. Undrar varför barn skall alltid springa nerför backen så att dom slår sig?

Ja ja…

Utsikt över vattnet på Djurgården av Ingemar Pongratz

Utsikt över vattnet på Djurgården av Ingemar Pongratz

Men jag lyckades att ta några fler bilder när vi var på väg till bilen. Stockholm är riktigt fint på våren tycker jag.

Speciellt när det är en blandning av sol och moln så blir det väldigt effektfullt tycker jag. Idag var det lite för mycket moln men det kommer mer bilder på det snart

 

 

 

 

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.