Skolteater av Ingemar Pongratz

Skolteater av Ingemar Pongratz

Utomhusteater av Ingemar Pongratz

Då var det dags, skolan organisera en utomhus skolpjäs som barnen skulle få visa upp för oss föräldrar. Det var en musikal och den skulle uppföras utomhus.

Det var en rolig idé tycker jag, och jag tror att Louise tyckte det också men vi hade verkligen inte tur med vädret.

Vi åkte till skolan i regn och hoppades att det skulle sluta regna alternativt att skolan ha den goda idén att flytta skolpjäsen inomhus eller byta dag.

Men inte, skolpjäsen var planerad utomhus och det skulle genomföras utomhus. När jag frågade om till exempel matsalen var ledig så var den i och för sig ledig men det var inget alternativt.

Publiken av Ingemar Pongratz

Så otroligt dumt! Hur roligt var det att stå i regnet! Och hur roligt tror dom att ungarna tyckte att det var? Ibland undrar jag varför det alltid saknas flexibilitet i planeringen. Speciellt om det bara är en fråga att förflytta sig 100 meter.

Men som sagt, alla fick då stå i regnet, och titta på. Det var en bra tanke och ungarna försökte så gott dom kunde, men det var som sagt rätt blött. Inte blev vi gladare att vissa lärare kom med riktiga korkade kommentarer.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Eller Ingen har dött av lite vatten!

Nä, det stämmer väl. Men men, efter teatern så åkte vi hem.

Ingen har dött av at bli torr heller

Louise av Ingemar Pongratz

Louise av Ingemar Pongratz

Hoppas på bättre väder till nästa gång

 

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.