Monster i Nacka av Ingemar Pongratz

Monster i Nacka av Ingemar Pongratz

Det ryktas att det finns monster i Nacka trakten! Det verkar stämma. Katta var i stallet och under tiden åkta jag och Louise till en park. Vi började med att leka, gunga lite (eller snarare gunga mycket och högt!) sen lekte Louise i sandlådan och åkte lite på sin patineta (som vi kallar Louise sparkcykel) och sen bestämde vi oss för att fika.

Monsterpappa av Ingemar Pongratz

Monsterpappa av Ingemar Pongratz

Under tiden som vi väntade på vår mat så började vi med att leka med min mobil och vi hittade en del funktioner som gjorde monster av våra ansikten och det var roligt tyckte framför allt Louise.

Så först tog vi lite kort och sen spelade vi in en film när vi var monster.

MonsterLouise av Ingemar Pongratz

MonsterLouise av Ingemar Pongratz

Sen skojade vi lite med Katta när vi visade filmen. Vi bakade in bilden i en annan film som Katta fick se. Hon blev riktigt rädd och skällde ut oss (mest mig) men Louise och jag tyckte att det var mest kul.

Jag laddade upp den på Facebook också men det var lite mindre lyckat och det var ingen som reagerade….

Tråkigt

Men men, så kan det vara ibland. Annars jobbas det på. Det är rätt mycket jobb så det är bara bra.

Det går framåt med företaget också, så det är också roligt

 

Vi får återkomma om det. Nu måste jag sätta igång med en ansökan!

Louise och jag fikar av Ingemar Pongratz

Louise och jag fikar av Ingemar Pongratz

 

 

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.