Louise fyller år!

Louise fyller år!

Av Ingemar Pongratz

Louise på Andys Lekland av Ingemar Pongratz

Louise på Andys Lekland av Ingemar Pongratz

Nu har de hänt! Min lilla bebis, som igår kom till oss som en riktig gåva, är plötsligt sju år gammal. Helt otroligt, jag kan knappt förstå det. Nu går hon i skolan och håller på och lär sig att läsa, skriva, och räkna. För inte så länge sen tyckte hon att det var så roligt att ta på sig mammas skor och försöka promenera hemma med högklackat!

Hur som helst, det blev två kalas, en för oss, farmor och farfar, Elma och hennes familj och min syster. Tyvärr kunde inte Sussie och Stebbe komma vilket Louise tyckte var väldigt tråkigt. Det märks att hon är äldre. Mycket planering från hennes sida, vilka kläder som skall tas på, mycket tid framför spegeln och testa olika outfits. Där brås Louise mer på mamma, måste jag säga…

Vi väntar på Elma av Ingemar Pongratz

Vi väntar på Elma av Ingemar Pongratz

Efter familjekalaset skall vi ha ett kalas för Louise kompisar från skolan. Först ville hon bara bjuda sina tjejkompisar, men sen ändrade hon sig och bestämde att hon skulle bjuda några av killarna.

Eller som hon sa: Alla killar är inte så jobbiga pappa. Några är faktiskt rätt OK ibland…

Den här gången ville Louise ha sitt kalas på Andys lekland. Det var väl helt Ok tyckte Katta och jag, vi slapp mycket jobb. Men jag undrar om det var en bra idé. Alla lekte på var sitt håll liksom, vilket inte var riktigt meningen. Men Louise var nöjd och det är ju det viktigaste.

Dom hade kul, bland alla rutschkanor, bollhav och annat.

Maten var rätt bra och så fick alla glass och maräng! Det var riktigt bra.

Louise, Alma och Tuva av Ingemar Pongratz

Louise, Alma och Tuva av Ingemar Pongratz

Sen blev det en del presenter bland annat en del fler My Little Pony hästar som är Louise favorit leksak just nu i alla fall.

Det är riktigt kul när hon leker med sina hästar, hon pratar engelska. Hon pratar flytande Oxford engelska som hon har lärt sig själv!

Moa, Tuva och Louise av Ingemar Pongratz

Moa, Tuva och Louise av Ingemar Pongratz

 

 

 

 

Written by

Ingemar Pongratz är forskare / entreprenör och EU Konsult. Som konsult hjälper Ingemar Pongratz företag att söka EU finansiering för olika projekt. Ingemar Pongratz har även nyligen lanserat nya projekt som syftar till att utveckla nya och marknadsintroducera nya hälso produkter. Detta projekt valdes ut av ALMI och drivs inom ett ny-startad företag (LETAVIS AB) tillsammans med andra partners.